09/11/2020

Još jedan uspešan godišnji nadzor od strane sertifikacione kuće DQS – new

Uspešno izvršen nadzor od strane sertifikacione kuće DQS za standarde ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, kao i za ISO 18001 za koji smo iskoristili priliku i nadogradili ga na novi standard, ISO 45001.

Takođe, produžen je i sertifikat EN ISO 23907-1, koji se odnosi na kontejnere za medicinski otpad.

26/03/2020

POSTIGNUTA SARADNJA O IZVOZU U BUGARSKU

Sa zadovoljstvom obaveštavamo naše kupce da smo uspešno postigli dogovor o izvozu naših proizvoda u Republiku Bugarsku.

26/03/2020

USPEŠAN NASTUP NA JAVNOJ NABAVCI U HRVATSKOJ, KLINIČKI CENTAR ZAGREB

Nakon uspešno dobijenog tendera u KBC OSIJEK tokom prethodne godine, još jedan uspešan nastup ovog puta u KBC ZAGREB. Ovo je najveća bolnička ustanova u Republici Hrvatskoj, i naredne 2 godine, preko našeg distributera, isporučivaćemo kontejnere za medicinski otpad raznih zapremina.

20/11/2019

PROŠIRENJE PROIZVODNIH KAPACITETA I GAME PROIZVODA

Zbog povećanog obima prodaje i zahteva kupaca za proširenje proizvodne game kontejnera za medicinski otpad, kako za tržište R. Srbije, tako i za tržište EU, Dunavplast je izvršio nabavku nove, dodatne opreme u vidu mašina za brizganje. U planu je razvoj i proizvodnja novih kontejnera i proširenje ponude.

20/11/2019

PLASIRANJE PROIZVODA NA TRŽIŠTE REPUBLIKE HRVATSKE

Kompanija Dunavplast je započela plasman proizvoda na tržište Republike Hrvatske. Grupa proizvoda – Kontejneri za medicinski otpad iz proizvodne game Dunavplast-a, narednih godinu dana će biti u upotrebi u Kliničkom centru Osijek. Ova vest predstavlja sjajnu referencu za početak saradnje sa distributerima sa teritorije Republike Hrvatske.

31/10/2019

USPEŠNO POTVRĐENA USKLAĐENOST PROIZVODA SERTIFIKATOM STANDARDA  EN ISO 23907-1:2019

Dunavplast je uspešno izvršio ocenjivanje usaglašenosti kontejnera za medicinski otpad sa standardom EN ISO 23907-1:2019, Zaštita od povreda oštrim predmetima, kontejneri za medicinski otpad.

Sa zadovoljstvom obaveštavamo naše kupce da je Dunavplast uspešno izvršio implementaciju standarda EN ISO 23907-1:2019 – Zaštita od povreda oštrim predmetima, kontejneri za medicinski otpad za jednokratnu upotrebu čime je kvalitet ovih proizvoda podignut na najviši nivo. Naša kompanija je prvi i jedini proizvođač, ne samo u Republici Srbiji, več u čitavom regionu koja je uspešno implementirala standard EN ISO 23907-1:2019 i zadovoljila sve Evropske norme koje su vezane za ovu vrstu proizvoda. Podsećamo kupce da su svi kontejeneri iz naše palete usaglašeni sa ADR regulativom, odnosno odobreni za transport u drumskom saobraćaju od strane nadležnog Ministarstva. Ovim potezom Dunavplast učvršćuje svoju poziciju lidera u Republici Srbiji kao najvećeg proizvođača kontejnera za medicinski otpad. Osim Republike Srbije, naši proizvodi su našli svoj put i ka zemljama Evropske Unije, u kojima ovaj standard predstavlja zasiguran kvalitet proizvoda i pre svega, omogućuje bezbedan rad za sve korisnike. Sertifikat možete pregledati na stranici SERTIFIKATI.